POS-system for korttidsleie

Du kan leie en komplett kasseløsning en kortere periode. Perfekt for pop up-aktiviteter, festivaler, messer eller eventer!

Lei et kassesystem

Raske og pålitelige kasseløsninger kan leies til ditt arrangement.

PROPOS tilbyr utleie av kasse- og betalingsterminaler til alle typer arrangementer som krever at kunden skal betale. Leieperiode bestemmer du.

Sesongbaserte eller arrangementsbedrifter har ofte behov for å utvide betalingsmulighetene sine eller leie et komplett system for ett arrangement. Å leie ett eller flere kassasystem er en perfekt løsning for disse anledningene. Innholdet i leieløsningen bestemmer du som kunde. Kun betalingsterminaler, kasse- og betalingsterminal i en og samme enhet, tradisjonelle kasser eller en komplett løsning der vi tar ansvar for alt inkludert nettverk og adgangssystemer.

Vår styrke er evnen å levere en helhetlig løsning, med både maskinvare og programvare, samt ta ansvar for større engasjementer ved behov.

Vi har lang erfaring med å levere betalingsløsninger til større arrangementer som festivaler av ulik art, messer og eventer. 

Open Two - ferdig levert med innløseravtale for kredittkort.
En komplett betalingsløsning for ditt neste arrangement

Brukervennligt og enkelt oppsett

Når du velger å velge betalingsløsningen fra PROPOS får du en løsning som inneholder innløseravtale også. Denne innebærer at du kan tilby dine kunder en fleksibel handelsløsning der de fleste korttyper aksepteres så som kredittkort, debetkort, Vipps, Swish, Google Pay m.fl. Vår erfaring er at det under arrangementer er viktig å kunne tilby de fleste betalingsformer.

Våre leieløsninger er enkle å sette opp og vi bistår deg som kunde før, under og etter arrangmentet. Skybasert administrasjonsmodul for rapportering, monitorering og vedlikehold av vareregister og priser får du som kunde full tilgang til. Og våre erfarne konsulenter bistår deg gjennom alle prosesser. Alt fra forberedelser, installasjon, opplæring og support. 

Ulike arrangementer har ulike behov. Ta kontakt med oss og vi syr sammen en løsning og et tilbud som er tilpasset nettopp ditt arrangement.

 

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Våre kundekonsulenter har lang erfaring og deler sin kompetanse uansett behov. Vårt mål er at du som kunde skal være best mulig rustet og få kvalifiserte råd med på veien til en trygg og enkel hverdag. 

KONTAKT OSS

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.